torstai 27. huhtikuuta 2017

Asuminen Brnossa

Ahoj! Brno on kaupunki johon oppii rakastumaan. Aluksi kun tulin tänne kaikki oli jotenkin niin sekavaa ja varsinki sinä iltana kun saavuimme tänne kaikki näytti niin oudolta ja pelottavalta. Mutta nyt taas on sellainen olo etten halua takaisin suomeen koska täälä on niin mukavaa.
 Julkinen liikenne on todella mahtava. Kuukauden tramikortti maksaa 275 korunaa joten se on vain noin 11 euroa! Ja tramit kulkee viiden minuutin välein joten ei haittaa vaikka myöhästyykin. (Mikä on ihan hyvä vaan koska oon aika hyvä myöhästymään) Julkisenliikeenteen myös oppii tosi nopeeta. Sekä mulle monesti töissä annetaan vaan osoite minne pitää mennä jos meen muualle kuin likusakille google maps näyttää tosi hyvin kaikki tramit millä voi mennä. 


Me asutaan täälä hostellissa. Meillä on kaksi kahen hengen huonetta ja sit yhteinen suihku ja vessa. Keittiö on koko kerroksen yhteinen joten siellä ei kovin paljon tuu kokkailtua. Meidän vuokra on kuukaudelta 3790 korunaan eli noin 150 euro. Ja siellä on myös pyykkitupa johon voi käydä varaamassa ajan respasta. Pyykkääminen maksaa 60 korunaa eli noin 2,5 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti